Badrumsrenovering i Hudiksvall enligt branschregler

Branschreglerna kring renovering av våtrum ändras ständigt, och det kan vara svårt att som privatperson veta exakt vad som gäller. Uppfyller inte våtrummet kraven på exempelvis tätskikt kan det leda till problem om det upptäcks skador som blir försäkringsärenden.

Viktigt att känna sig trygg

På grund av de många och krångliga reglerna som omfattar utformningen av våtrum, är det av stor vikt att du som kund känner dig trygg i ditt val av byggfirma. Då kan du vara säker på att ditt badrum efter renovering uppfyller samtliga krav, och du slipper oroa dig över problem med fukt och mögel. Vi på Byggteknik i Hudiksvall AB besitter den kunskap och kompetens som krävs för denna typ av arbeten.

Vi erbjuder kompetent och kunnig personal

Behöver du hjälp med montering av tvättställ, plattsättning eller rörkoppling? Kanske är du i behov av mer omfattande hjälp? Oavsett om du behöver hjälp med mindre badrumsprojekt eller helhetsrenovering, kan vi på Byggteknik i Hudiksvall AB hjälpa dig att uppnå de resultat du önskar. Vår arbetsgrupp består av erfaren och kunnig personal, och samtliga arbeten utförs med kvalitet och noggrannhet i fokus. Vi lyssnar på dina behov och önskemål och har som främsta mål att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

 

NYPRODUKTION

RENOVERING

OM- OCH TILLBYGGNADER

BYGGLOV OCH
RITNINGAR

SPECIALLÖSNINGAR

Vi stödjer Barncancerfonden.

Kontakta oss!

Har en fråga om våra tjänster eller önskar du en offert?
Tveka inte att höra av dig, ring eller maila!

Fyll i formuläret: