Byggföretag i Hudiksvall

Byggteknik i Hudiksvall startade januari 2012. Tom Muhli har arbetat i branschen sedan 1998 och sedan 2009 som byggmästare.

Du som kund kan välja mellan fast pris eller löpande räkning, beroende på vad du föredrar och arbetets natur.

Processen planeras mycket noggrant och vårt mål är att aldrig behöva göra om något, det ska bli rätt från början. För att åstadkomma det krävs god planering, kunskap och rätt och bra byggmaterial. Därför samarbetar vi med endast seriösa och certifierade leverantörer.

Projekten upphandlas och planeras/koordineras av vår VD, Tom Muhli, som även sköter kontakten med dig som kund. Det underlättar processen och gör att du alltid har en källa att kommunicera med. Tom gör även platsbesök och fotodokumenterar alltid hela förloppet. Vi stänger inte igen en vägg eller gjuter ett golv utan att allting kontrollerats av två parter och sedan fotograferats, dessa foton får du sen, de höjer värdet på det du byggt.

Kvalitet och miljö sätts alltid högst upp på skalan inför varje uppdrag. Vi skall utvecklas inom alla områden genom en blandning av erfarna och unga medarbetare som gemensamt skapar en kreativ miljö.

NYPRODUKTION

RENOVERING

OM- OCH TILLBYGGNADER

BYGGLOV OCH
RITNINGAR

SPECIALLÖSNINGAR

Vi stödjer Barncancerfonden.

Kontakta oss!

Har en fråga om våra tjänster eller önskar du en offert?
Tveka inte att höra av dig, ring eller maila!

Fyll i formuläret: