Erfaren byggfirma till dina köksprojekt

En professionell köksrenovering är ett omfattande projekt som kräver planering och ett noggrant genomfört jobb. Vi är en seriös partner att anlita för alla typer av bygg- och renoveringsprojekt av kök.

Vägen till ditt drömkök

Vi är en seriös och engagerad byggfirma som erbjuder professionella tjänster inom kök. Våra skickliga snickare besitter stor erfarenhet från köksrenoveringar och har med åren skapat alla tänkbara kökslösningar åt kunder. Oavsett storlek och omfattning av projektet planeras jobbet alltid noggrant från idéstadiet till det slutliga genomförandet.

För oss är det kreativa arbetet viktigt och vi strävar efter att skapa en anpassad lösning som uppfyller kundens förväntningar. Vi är dessutom flexibla när det gäller upplägg där kunden kan välja mellan ett fast pris eller löpande räkning på köket.

Tryggt byggprojekt

När vi renoverar och bygger kök gör vi det med god planering, rätt kompetens och material av prima kvalitet. Vi värdesätter våra kundrelationer och månar om transparens och dialog från första stund. I samband med nybyggnation eller köksrenovering finns vår VD alltid tillgänglig för att diskutera och samtala kring projektet.

Ditt framtida drömkök får även ett förhöjt värde tack vare den dokumentation vi utför under hela renoveringsförloppet. Vi kontrollerar alltid alla moment och tar bilder, vilka du som kund sedan får tillhanda.

NYPRODUKTION

RENOVERING

OM- OCH TILLBYGGNADER

BYGGLOV OCH
RITNINGAR

SPECIALLÖSNINGAR

Vi stödjer Barncancerfonden.

Kontakta oss!

Har en fråga om våra tjänster eller önskar du en offert?
Tveka inte att höra av dig, ring eller maila!

Fyll i formuläret: