Nyproduktion och tillbyggnad – oändliga valmöjligheter

Att bygga ut sitt befintliga hus eller till och med bygga helt nytt ställer krav på både den som planerar och den som utför arbetet. Förutom det administrativa arbetet med att ha koll på vilka regler som gäller kring olika byggnadskonstruktioner och göra ritningar, måste också själva arbetet utföras korrekt.

Olika typer av tillbyggnader

Vill du bygga ut ditt hus finns det många valmöjligheter. Du kan välja om du vill bygga till din bostad på längden, höjden eller i vinkel. En tillbyggnad kan exempelvis vara ett extra rum, men även ett uterum, tillbyggt garage eller varför inte ett orangeri? Vi på Byggteknik i Hudiksvall AB hjälper dig gärna med allt från idéer och planering till själva utförandet, oavsett vilken typ av tillbyggnad du bestämmer dig för.

Nyproduktion – passa på att välja moderna lösningar

Dagens moderna byggnadstekniker erbjuder många smarta lösningar som är både energisnåla och kostnadseffektiva. I samband med att man planerar för nyproduktion kan det löna sig att undersöka vilka alternativ som finns. Här på Byggteknik i Hudiksvall AB besitter vi kunskap om de flesta moderna alternativ, och ger gärna råd och tips inför byggstart. I bildgalleriet på vår hemsida kan du hitta referensbilder från tidigare projekt hos nöjda kunder

NYPRODUKTION

RENOVERING

OM- OCH TILLBYGGNADER

BYGGLOV OCH
RITNINGAR

SPECIALLÖSNINGAR

Vi stödjer Barncancerfonden.

Kontakta oss!

Har en fråga om våra tjänster eller önskar du en offert?
Tveka inte att höra av dig, ring eller maila!

Fyll i formuläret: