Proffs på takarbeten – kvalitet och miljö i fokus

Behöver du hjälp med takarbeten i Hudiksvall med omnejd står vi redo att hjälpa till. Vi har stor vana från att utföra alla typer av takjobb och erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag.

Taket – fastighetens sköld

Inte sällan glömmer fastighetsägare bort vikten av att säkerställa ett gott skick på taket. Taket spelar en avgörande roll för husets generella skick. En regelbunden underhållning av taket är A och O för att bostaden ska stå sig bra mot externa påfrestningar.

Gamla tak som inte har blivit skötta på ett korrekt sätt behövs i de flesta fall bytas helt och hållet. Våra takläggare tar gärna en närmare titt på ditt tak för att göra en bedömning i vilken omfattning det eventuellt bör bytas.

Pris takarbete

Vi strävar efter att erbjuda en transparent service oavsett du anlitar oss för takbyte, renovering eller annan typ av byggnation. Därför får du som kund bestämma hur projektet ska läggas upp när det gäller betalning av takarbetet.  Du kan välja att betala ett fast pris eller löpande med projektets gång. Kontakta oss så räknar fram en uppskattad kostnad.

Din trygghet är viktig för oss och vi erbjuder flexibla tjänster baserade på en ärlig och öppen dialog från dag ett. Innan våra takläggare beger sig upp på taket kan du lita på en noga framtagen plan, vilken vi alltid går igenom tillsammans med dig.

 

NYPRODUKTION

RENOVERING

OM- OCH TILLBYGGNADER

BYGGLOV OCH
RITNINGAR

SPECIALLÖSNINGAR

Vi stödjer Barncancerfonden.

Kontakta oss!

Har en fråga om våra tjänster eller önskar du en offert?
Tveka inte att höra av dig, ring eller maila!

Fyll i formuläret: